Όροι Χρήσης

Oι παρακάτω όροι διατυπώνονται λαμβάνοντας υπόψη τόσο την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και της υπάρχουσας νομοθεσίας σχετικά με τα θέματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση οι διαχειριστές των ιστοσελίδων www.lycsac.gr /www.lycsac.com διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης, κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών του ιστότοπου και πάντα μέσα στο υπάρχον κείμενο ή και ενδεχόμενη αλλαγή στο ελληνικό κι ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για τα ζητήματα αυτά. Η πρόσβαση καθώς και η χρήση του www.lycsac.gr/www.lycsac.com, υποδηλώνει την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που περιγράφονται στο παρόν κείμενο.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ www.lycsac.gr/www.lycsac.com

Καλώς ορίσατε στον ιστότοπό μας. Σε περίπτωση που συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα αυτόματα συμφωνείτε ότι συμμορφώνεστε και δεσμεύεστε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, όπου μαζί με την πολιτική απορρήτου μας, διέπουν την σχέση σας με την Α.ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και Σια ΟΕ σχετικά με αυτή την ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

Οι όροι www.lycsac.gr/www.lycsac.com, «εμείς» και «εμάς» αναφέρεται στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας όπου είναι η εταιρία Α.ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΣΙΑ ΟΕ με έδρα την Δ.Θεοδωρά 7 στην Μεταμόρφωση Αττικής με ταχυδρομικό κώδικα 14452 στην Ελλάδα. Ο αριθμός φορολογικού μητρώου είναι 091066591 και η Δ Ο Υ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Οι όροι «εσείς» ή «εσάς» αναφέρεται στον χρήστη ή επισκέπτη της ιστοσελίδας μας.

Η χρήση αυτό του διαδικτυακού τόπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

  • Το περιεχόμενο των σελίδων αυτής της ιστοσελίδας είναι για γενική πληροφόρηση και χρήση μόνο. Τα προηγούμενα μπορούν να αλλάξουν χωρίς κάποια προηγούμενη ειδοποίηση.
  • Ούτε εμείς ούτε κανένα τρίτο μέρος δεν μπορεί να παρέχει καμία εγγύηση ή πιστοποίηση ως προς την ακρίβεια,  την επικαιρότητα, την απόδοση, την πληρότητα, ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρίσκονται ή προσφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα για οποιοδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αποδέχεστε ότι οι εν λόγω πληροφορίες και τα προϊόντα καθώς και τα υλικά τους μπορεί να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για οποιεσδήποτε τέτοιες ανακρίβειες ή λάθη στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο
  • Η χρήση οποιωνδήποτε πληροφοριών, υλικών είτε προϊόντων σε αυτή την ιστοσελίδα είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες διατίθενται μέσω αυτής της ιστοσελίδας καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.
  • Η παρούσα ιστοσελίδα περιέχει υλικό το οποίο ανήκει ή έχει παραχωρηθεί σε εμάς. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει , αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, το σχεδιασμό, την διάταξη, την εμφάνιση και τα γραφικά. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, και πάντα σύμφωνα και με την πνευματική ιδιοκτησία, η οποία αποτελεί μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων.
  • Κάθε προσωπική πληροφορία που δίνεται μέσω αυτού του ιστότοπου θα χρησιμοποιείται μόνο από την εταιρία μας και τα www.lycsac.gr/www.lycsac.com και δεν θα κοινοποιείται σε οποιονδήποτε τρίτο. Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες ο χρήστης δέχεται και μας επιτρέπει στην εταιρία μας να τις χρησιμοποιεί για προϊοντικές και εταιρικές ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές.
  • Όλα τα εμπορικά σήματα που αναδημοσιεύονται στην ιστοσελίδα και δεν είναι ιδιοκτησία ή δεν διαθέτουμε άδεια χρήσης, αναφέρονται ανάλογα.
  • Μην εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου μπορεί να οδηγήσει σε αξίωση αποζημίωσης ή/και να είναι ποινικό αδίκημα.
  • Κατά καιρούς αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους διαδικτυακούς τόπους. Οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται για την εξυπηρέτησή σας και έχουν σκοπό να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με τις ιστοσελίδες αυτές αλλά ούτε και έχουμε κάποια ευθύνη για το περιεχόμενό τους.
  • Η χρήση αυτού του διαδικτυακού τόπου και οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την χρήση του υπόκειται στους νόμους της Ελλάδας και υπεύθυνα για την διατήρηση αυτού είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.
join us on
Δ. Θεοδωρά 7, 14452, Μεταμόρφωση Αττικής
+30.210.2822627|+30.210.2817528
+30.210.2831165
© 2011 lycsac.com, all rights reserved - Web Design by NetPlanet
Mailing List
Όνομα:
Email:
Όροι Χρήσης