Γίνετε affiliate

Γραφτείτε στο affiliate πρόγραμμα του Lycshop και κερδίστε προμήθεια προβάλλοντας το Lycshop, του ηλεκτρονικού καταστήματος της LYCSAC στην ιστοσελίδα σας! 

Αν θέλετε να γίνετε συνεργάτης μας, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα μέσω των συνεργατών μας στο Linkwise Affiliate Network.

Γιατί να γίνετε συνεργάτες μας;

1)      Το Lycshop είναι το επίσημο eshop της Lycsac και CiTY, διαθέτοντας έτσι μια μεγάλη γκάμα από σχολικές τσάντες, είδη ταξιδίου, αξεσουράρ καθώς και fashion τσάντες σε συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές του εξωτερικού όπως αυτή με την Patricia Field. Δείτε αναλυτικά για τις μάρκες μας στο http://www.lycshop.gr/559/el/THE-BRANDS/.

2)      Τα μοναδικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε μόνο στο Lycshop και πουθενά αλλού, υπόσχονται μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, που ισοδυναμεί με οφέλη για εσάς.

3)      Έχοντας  όλα τα προϊόντα σε ιδιόκτητες αποθήκες, εγγυούμαστε την άμεση αποστολή στους πελάτες, χωρίς χρονοτριβή μέσα σε 2 μέρες εντός Αττικής και 2-3 εργάσιμες στην υπόλοιπη Ελλάδα.

4)      Ως συνεργάτης (affiliate) μέσω του δικτύου της Linkwise, θα έχετε πρόσβαση σε όλα μας τα δημιουργικά, banners και textlinks, καθώς και πλήθος κειμένων και φωτογραφιών, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να προβάλλετε στην ιστοσελίδα σας. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίζετε 8% προμήθεια, για κάθε αγορά που πραγματοποιείται στο Lycshop από χρήστη που προήλθε από τη σελίδα σας. 

Η Linkwise αναλαμβάνει όλο το tracking, την διαχείριση, τιμολόγηση και πληρωμή σας και έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο Linkwise Affiliate Network για να έχετε πρόσβαση στην δική μας αλλά και σε άλλες καμπάνιες. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://linkwi.se ή καλέστε στο 210 2419595.

join us on
Δ. Θεοδωρά 7, 14452, Μεταμόρφωση Αττικής
+30.210.2822627|+30.210.2817528
+30.210.2831165
© 2011 lycsac.com, all rights reserved - Web Design by NetPlanet
Mailing List
Όνομα:
Email:
Όροι Χρήσης